Medlemsfordele

Medlemsfordele:

KLF er en dynamisk forening, hvor vi hele tiden har fokus på, hvad der rører sig indenfor området. Her på siden, har du som medlem, når du er logget ind, direkte adgang til liste over ledige job samt orientering om løn, pension og overenskomster. Ligesom vi sidder klar ved telefonerne med råd og vejledning.

Under punktet aktuelt, kan du altid følge med i aktuelle særtilbud, planlagte møder og arrangementer for medlemmer. Husk at du kan tilmelde dig til alle klubmøder uanset region.

Har du forslag/ ønsker til arrangementer, opfordre vi dig til at kontakte sekretariatet, så vi sammen kan gøre medlemskabet så attraktivt som muligt.

Som medlem har du gratis adgang til en række online kurser inden for Microsoft Office, Adobe, IT-sikkerhed, projektledelse og økonomi, Sociale medier, Google Docs og Windows.

En del af medlemskabet giver dig mulighed for at tegne attraktive aftaler med TJM Forsikring, GF Forsikring og PFA pension. Vi samarbejder med FTF-A, som blandt andet tilbyder lønsikring.

Er du medlem af KLF og samtidig kunde hos TJM Forsikring, får du som en ekstra medlemsfordel adgang til til booke ferieboliger i Berlin og i Rom hele året på meget favorable vilkår. Se mere her

 

NYHEDER HOS KLF

Corona-virussen

Som lønmodtager er du aktuelt stillet således: I forbindelse med at Corona-virussen raser i efterhånden...

Læs mere

Corona Opdate

Der er på det kommunale/regionale samt statslige område, blevet lavet aftale om afvikling af frihed...

Læs mere

Ramt af ledighed

I Kort & Landmålingsteknikernes Forening prøver vi at være på forkant med situationen for samtlige...

Læs mere
Se flere nyheder her...

AKTUELT HOS KLF