Medlemsfordele

Medlemsfordele:

KLF er en dynamisk forening, hvor vi hele tiden har fokus på, hvad der rører sig indenfor området. Her på siden, har du som medlem, når du er logget ind, direkte adgang til liste over ledige job samt orientering om løn, pension og overenskomster. Ligesom vi sidder klar ved telefonerne med råd og vejledning.

Under punktet aktuelt, kan du altid følge med i aktuelle særtilbud, planlagte møder og arrangementer for medlemmer. Husk at du kan tilmelde dig til alle klubmøder uanset region.

Har du forslag/ ønsker til arrangementer, opfordre vi dig til at kontakte sekretariatet, så vi sammen kan gøre medlemskabet så attraktivt som muligt.

Som medlem har du gratis adgang til en række online kurser inden for Microsoft Office, Adobe, IT-sikkerhed, projektledelse og økonomi, Sociale medier, Google Docs og Windows.

En del af medlemskabet giver dig mulighed for at tegne attraktive aftaler med TJM Forsikring, GF Forsikring og PFA pension. Vi samarbejder med FTF-a, som blandt andet tilbyder lønsikring.

Er du medlem af KLF og samtidig kunde hos TJM Forsikring, får du som en ekstra medlemsfordel adgang til booke ferieboliger i Berlin, Rom og Toscana hele året på meget favorable vilkår. Se mere her

 

NYHEDER HOS KLF

Vil du blande dig med landets dygtigst kort-og landmålingsteknikere …

Bliv HLM`er: Du bliver en del af et lokalt team med en unik kampgejst og...

Læs mere

Landmåling i Grønland

Asiaq – Greenland Survey, søger en landmålingskyndig medarbejder. Stillingen, som er forankret i afdelingen for...

Læs mere

TJM Forsikring har den bedste hundeforsikring til din bedste ven

TJM Forsikrings hundeforsikring er netop kåret som Bedst i Test blandt 14 selskaber af Forbrugerrådet...

Læs mere
Se flere nyheder her...