Organisation

Kort- og Landmålingsteknikernes Forening er en partipolitisk uafhængig fagforening, der har som formål at arbejde for at sikre medlemmernes økonomiske, sociale og faglige interesser. Foreningen er tilsluttet FH som hovedorganisation og FTF-a som arbejdsløshedskasse.

Adgang til medlemskab har alle som har taget en kort- og landmålingsteknisk uddannelse, elever som er i gang med uddannelsen, samt tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte i GST og staten i øvrigt hvor foreningen har aftale- og forhandlingsret. Foreningen er medlem af forhandlingsfællesskaber både på det statslige område (Overenskomstansattes Kartel) og på det kommunale område (KTO).

Foreningen har aftaler med:
Forbrugsforeningen, Hedeselskabet og TJM Forsikring om attraktive forsikringstilbud. Disse tilbud er til rådighed for alle medlemmer. Derudover kan foreningen tilbyde attraktive lån gennem Tjenestemændenes Låneforening. Dette tilbud gælder dog kun for ansatte i staten, uanset om man er tjenestemand eller ej.

NYHEDER HOS KLF

Erfarne kort- og landmålingsteknikere til Geopartner i København

Interesserer du dig for større eller mindre byggeprojekter, matrikulær opmåling eller banker hjertet for databehandling?...

Læs mere

Asiaq – søger endnu en medarbejder

I Asiaq har vi travlt med mange spændende opgaver i og udenfor hovedstaden Nuuk. Læs...

Læs mere

Overenskomstforhandlingerne for privatansatte er afsluttet

Forhandlingerne mellem PLF og KLF er nu afsluttet og resultatet er sendt til afstemning ved...

Læs mere
Se flere nyheder her...